Professionel HR-samarbejdspartner i Grønland

Rekruttering af dygtige specialister og ledere i Grønland

Med mere end 17 års erfaring i Grønland er Flies HR Consulting en stærk samarbejdspartner, når det gælder rekruttering af specialister og ledere, rådgivning og implementering af effektive HR-systemer samt ledelsesudvikling til såvel private som offentlige grønlandske virksomheder.

Flies HR Consulting samarbejder med 32 private og offentlige virksomheder. Flies HR Consulting er i Grønland flere gange om året og deltager derudover i konferencer som PDAC, Future Greenland, netværksgrupper og er medlem af Grønlands Erhverv. Kulturforståelse og kendskab til det grønlandske arbejdsmarked plus tætte relationer til kunderne giver stor indsigt i deres strategi og sikrer den bedste rådgivning.

 

Digitalisering, prebording, onbording

Fremtidens arbejdsmarked kræver stor fleksibilitet. Markedet har udviklet sig meget, helt fra Dorthe Flies sammen med aviserne i Grønland, var med til at udbygge et online jobmarked, til i dag hvor digitalisering er blevet en endnu større del af hverdagen. Derfor har det været vigtigt at kunne levere en digital HR-platform, som underbygger hele rekrutteringsprocessen, prebording, onbording, HR Management, uddannelse, dashboards i en cloudbaseret, fleksibel og professionel HR-løsning. Flies HR har et partnerskab med EMPLY, som er kåret til Danmarks bedste HR Tech leverandør i 2018. Grønlands Selvstyre fik systemet implementeret i februar 2018.

Lederudvikling, fastholdelse, vidensdeling

Lederudvikling kræver mange års strategisk erfaring. Derfor har Flies HR Consulting et samarbejde med IMPLEMENT.  Med mere end 100 ledelseskonsulenter tilknyttet, og et stærkt Grønlandsteam, sikres den bedste rådgivning til kunderne. I Grønland, med et arbejdsmarked som konstant er i udvikling, er rådgivning og opfølgning i hele processen med til, at tingene bliver brugbare i hverdagen. Derfor er det ekstra vigtigt, at lederudvikling bliver specialtilpasset både for den enkelte leder og for ledergrupper.

Med et stort ønske og opbakning fra det grønlandske erhvervsliv afholdes der to seminarer i Nuuk om året. Begge seminar med temaer som er aktuelle i forhold til erhvervslivet i Grønland.

Flies HR består af et partnerteam, af specialister indenfor hvert af vores kompetenceområder. Vores rekrutteringspartnere, har mange års erfaring, med rekruttering af specialister og ledere og vi har specialiseret os som rådgiver og partner, til det arktiske arbejdsmarked.

For at sikre det bedste match til netop din virksomhed, vil Dorthe Flies på hver opgave, være jeres rådgivningspartner igennem hele processen, i samarbejde med én eller flere rekrutteringspartnere.

Flies HR Consulting
Marinebuen 7
4700 Næstved
Powered by Emply